TjenesterSekvens

Trykkeri, gjort enkelt

På vår bestillingsportal, Sekvens, kan du enkelt håndtere din egen produktportefølje – produksjon, lagring og distribusjon av trykksaker kan administreres fra din PC eller mobil. Vi tilpasser bestillingsportalen til din organisasjon.

Sekvens er automatikk

Konsistent visuell profil

Bestillingsportalen kan inneholde både dine lagervarer og produkter med variabelt innhold – som visittkort, plakater, rollups og bannere. Vi lager maler slik at designet blir konsistent selv om mange ulike personer bestiller trykksaker med ulikt innhold.

Full kontroll på alle bestillinger

Du bestemmer selvfølgelig hvem i din bedrift som har tilgang til å bestille varer. Ved å samle administrasjon av alle trykksaker på Sekvens får du full oversikt over forbruket i hele organisasjonen.

Enkelt lagerhold

Lageret er i direkte forbindelse med produksjon og distribusjon – du slipper å håndtere mellomlagring og transport mellom produksjon, lager og distribusjonssentraler. Du unngår forringelse av varer som følge av omlasting, støv, fukt og temperatursvingninger.

Direkte distribusjon

Vi sender direkte fra lager til din organisasjon – enten det er ulike adresser rundt om i Norge eller ulike avdelinger i samme bygg. Du slipper å få varer som må pakkes om og videresendes. Du drar selvfølgelig nytte av våre gode avtaler med Norges største distributørerer.

Kundereferanser

Et hundretalls store og små kunder bruker bestillingsportal hos oss - blant andre Interflora, Vy, Yara, Pasientreiser og NHO. 

Du kan få vite mer om dette produktet på Sekvens.app

Produktreferanser Sekvens


Kom i gang med Sekvens

Finn ut hvordan din bedrift kan komme i gang med vår bestillingsportal