TjenesterPrint

Et moderne, fullservice-trykkeri

ETN Grafisk har en moderne maskinpark og et fullt produktspekter innen print. Boktrykk, materiell til messer og utstillinger, skilt og dekor, rapporter, blader, visittkort og bordkort, tapet, bannere og rollups er bare noe av det vi produserer. 

Vi har over 100 års erfaring fra bransjen, er det største trykkeriet i Telemark og et ledende trykkeri i Norge. 

Store formater på alle materialer

Unikt for maskinparken til ETN Grafisk er at vi trykker på store formater, lange formater og på alle underlag fra metall og plast til papir. 

Vi har lang erfaring med produksjon og montering av materiell til kjeder over hele landet. 

ETN Grafisk er rett leverandør om du trenger dekor av høy kvalitet til din butikk, en oppfrisking av kontoret eller ønsker å profilere din bedrift tydeligere med skilt og bannere.

Fotografi av digitalprinter
Foto: Dag Jenssen

Digitaltrykk og rask levering

ETN Grafisk har demonstrert leveringsevne på digitalprint med korte leveringstider i mange år. Gjennom InMemory produserer og distribuerer vi trykksaker til gravferder over hele Norge hver eneste dag – på et døgns varsel.

Offset for høy kvalitet og store volumer

Vi er vant til kunder med strenge kvalitetskrav. ETN Grafisk leverer bøker og annen offset til noen av Norges mest kvalitetsbevisste kunder.


Et klimanøytralt miljøtrykkeri

Vår virksomhet er klimanøytral og vi er sertifisert etter internasjonale standarder for miljøansvar og kvalitetsstyring.


Kunder av alle slag

ETN Grafisk trykker for et svært bredt spekter av kunder - både landsdekkende kjeder og store organisasjoner, lokale småbedrifter, historielag og menigheter.

Referanser