TjenesterPrint

Et moderne, fullservice-trykkeri

ETN Grafisk har en moderne maskinpark og et fullt produktspekter innen print.

Boktrykk, materiell til messer og utstillinger, skilt og dekor, rapporter, blader, visittkort og bordkort, tapet, bannere og rollups er bare noe av det vi produserer.

Vi har over 100 års erfaring fra bransjen, er det største trykkeriet i Telemark og et ledende trykkeri i Norge.

Store formater på alle materialer

Unikt for maskinparken til ETN Grafisk er at vi trykker på store formater, lange formater og på alle underlag fra metall og plast til papir.

Vi har lang erfaring med produksjon og montering av materiell i store formater til kjeder over hele landet.

ETN Grafisk er rett leverandør når du skal på messe og utstilling, om du trenger dekor av høy kvalitet til din butikk, en oppfrisking av kontoret eller ønsker å profilere din bedrift tydeligere med skilt og bannere.

Offset for store volumer

Vi er vant til kunder med strenge kvalitetskrav. ETN Grafisk leverer bøker og annen offset til noen av Norges mest kvalitetsbevisste kunder.

I 2017 ble Ånond Versto og David Telnes Fjågesund sølvvinner i Årets vakreste bøker for Jomfru Morgonsoli og andre eventyr. Denne boken ble trykket hos ETN Grafisk.

I samarbeid med Ansten Studio trykker vi også kunstbøker for Munchmuseet og Stavanger Museum. Ansten Studio designet i 2021 Rear Window, av illustratør og forfatter Cecilie Maurud Barstad. Boken ble tildelt gull i klassen illustrasjon av bøker og diplom for pakningsdesign under Visuelt 2021.

Digitaltrykk og rask levering

ETN Grafisk har demonstrert leveringsevne på digitalprint med korte leveringstider i mange år. Gjennom Inmemory produserer og distribuerer vi trykksaker til gravferder over hele Norge hver eneste dag – på et døgns varsel.

Digitaltrykk er rett teknikk for de fleste typer markeds-, informasjons- og forbruksmateriell.

Fotografi av digitalprinter
Trykkeriet har blitt høyteknologisk. Foto: Dag Jenssen

Kontinuerlig utvikling

Utviklingen innen maskin- og programvare gjør trykkeriet mer effektivt og setter oss i stand til å levere stadig høyere kvalitet til stadig bedre pris. Trykkeriet blir også mer miljø- og klimavennlig med hensyn til både energiforbruk, gjenbruk og resirkulering av kjemikalier og annet produksjonsmateriell.

Moderne kompetansebedrift

Alle våre ansatte har relevant fagkompetanse. Vi driver kontinuerlig kompetanseheving av egne ansatte i takt med modernisering av maskinpark og programvare.

Dette arbeidet bygger videre på den solide faglige kompetansen alle våre ansatte besitter. Etterutdanningen har form av eksterne og interne kurs, egenstudier og kompetanseutveksling i team.

Høy produksjonskapasitet

På trykkeriet kjører vi vanligvis to skift, men øker til tre skift i perioder med stor pågang og ved hastesaker.

ETN Grafisk har maskinvare og personale til å gjøre praktisk talt all produksjon internt. Dette setter oss i stand til å være fleksible, håndtere endringer i bestillingen og holde god kvalitetskontroll i alle ledd.

Som totalleverandør av grafiske tjenester har vi medarbeidere med kompetanse på et bredt spekter av produksjonsteknikker.

Norsk virksomhet, med norske underleverandører

Vi produserer i Norge. Også når vi bruker underleverandører benytter vi norske samarbeidspartnere.

ETN Grafisk er nabo med Bokbinderiet Johnsen, den eneste bokbinderen i Norge. Forøvrig har vi velutviklete samarbeid med trykkerier i hele Norge.

Et lite bartre på skogbunnen.

ETN Grafisk tar samfunnsansvar

Vår virksomhet er sertifisert etter internasjonale miljøstandarder.

Referanser

ETN Grafisk trykker for et svært bredt spekter av kunder - både landsdekkende kjeder og store organisasjoner, lokale småbedrifter, historielag og menigheter.

Snakk med fagfolk

Vår grafiske sjef kan fortelle mer om hva ETN Grafisk kan levere.

Relaterte artikler

Sekvens

I Sekvens kan du enkelt håndtere din egen produktportefølje. Vi tilpasser portalen til din organisasjon.
Les mer om Sekvens

Bokproduksjon

Skal du lage bok? Da er du i trygge hender hos oss. Våre dyktige fagfolk kan hjelpe deg med hele bokproduksjonen.
Les mer om bokproduksjon

Lager

ETN Grafisk håndterer lager og logistikk for dine trykksaker og profileringsartikler.
Les mer om lager