TjenesterNyhetsbrev

Ta kontroll over kommunikasjonen

E-post har ikke gått ut på dato. Sosiale medier kan være effektivt, men med e-post har du bedre kontroll med hvem som leser meldingene dine og i hvilken sammenheng budskapet ditt opptrer.

ETN Grafisk leverer et fullverdig verktøy for å håndtere et ubegrenset antall postlister, akkurat de malene du trenger, presis statistikk og en myriade av integrasjonsmuligheter med dine eksisterende systemer.

Dette får du

  • Design av profesjonelt utseende nyhetsbrevmal som du kan bruke igjen og igjen. Malen tilpasser seg automatisk til alle skjermstørrelser.
  • Import av dine eksisterende e-postlister eller oppsett av nye lister. Disse listene kan segmenteres akkurat slik du ønsker.
  • Brukere kan tegne abonnement eller melde seg av postlisten. De kan f.eks. tegne seg som abonnenter på ditt nettsted. Muligheten til avmelding av postlister er et krav i loven.
  • Statistikk over hvordan hver enkelt mottaker bruker nyhetsbrevet ditt – har de åpnet det, hvilke lenker har de klikket på osv. Dette er gull. Du kan slutte å gjette om hvilken effekt nyhetsbrevet ditt har.
  • Tilgang til en rekke avanserte funksjoner: Hundrevis av integrasjoner med ulike sosiale medier, CRM-systemer og nettbutikkløsninger; A/B testing; automatiserte utsendelser osv.

Vi hjelper deg

ETN Grafisk kan hjelpe deg å skrive og å formgi innholdet, legge inn mottakere, stå for utsendelse av nyhetsbrevet og rapportere resultatene. Kort sagt, vi kan ta hele jobben.

Når du trenger råd

Atle har solid kompetanse på design, innholdsproduksjon, administrasjon og teknisk rigg for postlister.

Relaterte artikler

Design

ETN Grafisk har en robust designavdeling med spesialkompetanse innenfor en rekk eulike designområder.
Les mer om design

Nettsteder

Vi utvikler nettsteder, nettbutikker og andre interaktive løsninger for store og små kunder.
Les mer om design

Designprosessen

Godt samarbeid mellom kunde og designer øker kvaliteten og reduserer kostnaden.
Les mer om designprosessen

Nettstedprosessen

Alle nettsteder er ulike, men veien fram til et effektivt nettsted er ikke så ulik.
Les mer om nettstedprosessen