TjenesterNyhetsbrev

Ta kontroll over kommunikasjonen

E-post har ikke gått ut på dato. Sosiale medier kan være effektivt, men med e-post har du bedre kontroll med hvem som leser meldingene dine og i hvilken sammenheng budskapet ditt opptrer.

ETN Grafisk leverer et fullverdig verktøy for å håndtere et ubegrenset antall postlister, akkurat de malene du trenger, statistikk som måler effekt over tid, og en myriade av integrasjonsmuligheter med dine eksisterende systemer.

Dette får du

  • Design av profesjonelt utseende nyhetsbrevmal som du kan bruke igjen og igjen. Malen tilpasser seg automatisk til alle skjermstørrelser.

  • Import av dine eksisterende e-postlister eller oppsett av nye lister. Disse listene kan segmenteres akkurat slik du ønsker.

  • Brukere kan tegne abonnement eller melde seg av postlisten. De kan f.eks. tegne seg som abonnenter på ditt nettsted. Muligheten til avmelding av postlister er et krav i loven.

  • Statistikk over hvordan nyhetsbrevet ditt er mottatt – hvor mange ganger det er åpnet, hvilke lenker som er klikket på osv. Dette er gull. Du slipper å gjette hvilken effekt nyhetsbrevet ditt har.

  • Tilgang til en rekke avanserte funksjoner: Hundrevis av integrasjoner med ulike sosiale medier, CRM-systemer og nettbutikkløsninger; A/B testing; automatiserte utsendelser osv.

Vi hjelper deg

ETN Grafisk kan hjelpe deg å skrive og å formgi innholdet, legge inn mottakere, stå for utsendelse av nyhetsbrevet og rapportere resultatene. Kort sagt, vi kan ta hele jobben.

Når du trenger råd

Mia har solid kompetanse på design, webinnhold, administrasjon og teknisk rigg for nyhetsbrev.

headshot of Mia Holte

Mia Holte

Interaksjonsdesigner

465 43 902

mia.holte@etn.no

Relaterte artikler

Design

ETN Grafisk har en robust designavdeling med spesialkompetanse innenfor en rekke ulike designområder.
Les mer om design

Nettsteder

Vi utvikler nettsteder, nettbutikker og andre interaktive løsninger for store og små kunder.
Les mer om nettsteder

Designprosessen

Godt samarbeid mellom kunde og designer øker kvaliteten og reduserer kostnaden.
Les mer om designprosessen

Nettstedprosessen

Alle nettsteder er ulike, men veien fram til et effektivt nettsted er ikke så ulik.
Les mer om nettstedprosessen