TjenesterNettsteder

Nettstedet har en oppgave

Togets jobb er å frakte deg fra A til B, bananens oppgave er å stille sulten fram til neste måltid. Hvilken jobb gjør ditt nettsted for dine kunder?

Hvilken oppgave har nettstedet ditt?

Kunden kommer til nettstedet ditt for å gjøre en oppgave. Det kan være å bestille service på en bil, kjøpe en batteripakke, finne riktige kontaktpersoner hos deg eller finne ut hvilke tjenester dere leverer. Vi hjelper deg å prioritere, slik at kundens jobb blir så enkel som mulig.

Nettstedet skal presentere dine tjenester og produkter på en lett forståelig og effektiv måte. Vi gir deg et brukervennlig redaktørverktøy som gjør det enkelt å holde nettstedet oppdatert. Nettstedet skal selvfølgelig fungere like godt på mobiltelefon, nettbrett og datamaskin.

Vi leverer godt håndverk. Vi tenker at et nettsted skal være så lite og raskt som mulig. Av oss får du et nettsted som er søkemotoroptimalisert og imøtekommer offentlige krav til universell utforming.

ETN Grafisk har en robust designavdeling som behersker både trykte og digitale medier. Våre folk har lagd nettsteder for store offentlige og private aktører, med internasjonalt etablerte merkenavn.

Mobilside av arrangement - Familidagen. Sort hvitt bilde av barn.
Nettsted for Skien Live 2019

Tar du hensyn til miljøet når du planlegger nettsted?

Det gjør vi. Ved å sette forretningskritiske funksjoner i fokus kan vi fjerne overflødig innhold. Vi bruker effektivt kode, database bare når det faktisk trengs og bildefiler som ikke er større enn det som kreves.

I tillegg bruker vi et nettverk av servere som leverer nettstedet til brukeren fra det punktet som er nærmest. Serverne kjører dessuten på miljøvennlig energi.

Alt dette gir raske sider som krever lite prosessorkraft og mindre data overført. Klima, tid og penger spart.

Nettstedreferanser

Når du trenger råd

Mia vet godt hva det innebærer å lage nettsteder – både i rollen som designer og redaktør. Hun har omfattende erfaring innen design og videreutvikling av nettsteder.

headshot of Mia Holte

Mia Holte

Interaksjonsdesigner

465 43 902

mia.holte@etn.no

Relaterte artikler

Design

ETN Grafisk har en robust designavdeling med spesialkompetanse innenfor en rekk eulike designområder.
Les mer om design

Designprosessen

Godt samarbeid mellom kunde og designer øker kvaliteten og reduserer kostnaden.
Les mer om designprosessen

Nettstedprosessen

Alle nettsteder er ulike, men veien fram til et effektivt nettsted er ikke så ulik.
Les mer om nettstedprosessen

Nyhetsbrev

ETN Grafisk leverer et kraftig verktøy som hjelper deg å drive effektiv kundekommunikasjon med e-post.
Les mer om nyhetsbrev