TjenesterNettsteder

Nettstedet har en oppgave

Togets jobb er å frakte deg fra A til B, bananens oppgave er å stille sulten fram til neste måltid. Hvilken jobb gjør ditt nettsted for dine kunder? 

Kunden kommer til nettstedet ditt for å gjøre en oppgave. Det kan være å bestille service på en bil, kjøpe en batteripakke, finne riktige kontaktpersoner hos deg eller finne ut hvilke tjenester dere leverer. Vi hjelper deg å prioritere, slik at kundens jobb blir så enkel som mulig.

Nettstedet skal presentere dine tjenester og produkter på en lett forståelig og effektiv måte. Vi gir deg et brukervennlig redaktørverktøy som gjør det enkelt å holde nettstedet oppdatert. Nettstedet skal selvfølgelig fungere like godt på mobiltelefon, nettbrett og datamaskin.

Vi leverer godt håndverk. Vi tenker at et nettsted skal være så lite og raskt som mulig. Av oss får du et nettsted som er søkemotoroptimalisert og imøtekommer offentlige krav til universell utforming.

Menyen til Bigmeds nettsted på mobil.

Vi har en plan som virker

Alle kunder, og alle nettsteder er forskjellige, men prosessen med å lage hvert enkelt nettsted har klare fellestrekk.


ETN Grafisk har en robust designavdeling som behersker både trykte og digitale medier. Våre folk har lagd nettsteder for store offentlige og private aktører, med internasjonalt etablerte merkenavn.

Tar du hensyn til miljøet når du planlegger nettsted?

Det gjør vi. Ved å sette forretningskritiske funksjoner i fokus kan vi fjerne overflødig innhold. Vi bruker effektivt kode, database bare når det faktisk trengs og bildefiler som ikke er større enn det som kreves. I tillegg bruker vi et nettverk av servere som leverer nettstedet til brukeren fra det punktet som er nærmest. Dette gir raske sider som krever lite prosessorkraft og mindre data overført. Klima, tid og penger spart.

Når du trenger råd

Atle vet godt hva det innebærer å lage nettsteder – både som redaktør, tekstforfatter, designer og utvikler.

headshot of Atle Barcley

Atle Barcley

Leder, design

917 64 181

atle.barcley@etn.no

Nettstedreferanser