TjenesterInmemory

Vi kommer ikke for sent til begravelsen

Gravsanger, minnebøker og mapper –  alle trykksaker et begravelsesbyrå trenger. I Inmemorys internettløsning kan du og ditt begravelsesbyrå enkelt lage trykksaker med et stemningsfullt og personlig uttrykk. 

Programhefte
Verdighet i avskjeden.

ETN Grafisk leverer Inmemory i Norge. Teknologien er utviklet av Memosoft.

130 begravelsesbyråer har fått levert 15 millioner programhefter til over 160 000 begravelser, 140 000 minnebøker til over 110 000 begravelser, 350 000 takkekort til over 10 000 begravelser. 

Alt av trykksaker leveres innen 24 timer, med minimal miljøbelastning. Vi har bevist leveringsevne over hele Norge i en årrekke.

Ta kontakt med Christen

Christen har inngående kjennskap til begravelsesbyråenes behov.

Inmemory er den største aktøren på dette markedet i Norge og betjener blant andre Jølstad Begravelsesbyrå, Hviding Begravelsesbyrå, Fonus, Svanholm Begravelsesbyrå, Hartvigsen Begravelsesbyrå, Dahls Begravelsesbyrå og Gravferdshjelpen.

I tillegg til produkter som er direkte knyttet til gravferden kan vi levere alt markedsmateriellet byrået trenger - enten det er trykket, digitalt eller byråets eget nettsted.

Les mer om Inmemory på eget nettsted.

Fotografi av en mann som bruker inmemory på en mobiltelefon.

Prisvinnende produkt

I 2019 vant Inmemory Grafisk bransjeforenings innovasjonspris. Juryen pekte på både verdiskapning for kunde og bedrift, innovativ bruk av teknologi og åpning for ny forretningsmodell.