Etablert i 1902 som bog-, musik- og papirhandel, bogbinderi og trykkeri

 

Vi er et av landets ledende trykkerier og har over 100 års erfaring i bransjen. I dag er vi en sentral aktør i markedet og tilbyr, i tillegg til tradisjonell trykkproduksjon, alt av print til retailmarkedet, design og digitale løsninger. Vår moderne maskinpark og våre kunnskapsrike medarbeidere gir oss en unik, tverrfaglig kompetanse. ETN Grafisk er lokalisert i Skien, Larvik og Oslo.

 

 

Miljø

Vi arbeider kontinuerlig med å forebygge forurensing fra egen virksomhet. De miljøpåvirkninger som følger av vår drift skal ikke påføre neste generasjon økte miljøproblemer. Vi er sertifisert med ISO 14001, Svanemerket, Rainforest Alliance og Forest Stewardship Council (FSC). Vi er også medlem av returordningen Grønt Punkt.

 

 

Kvalitet

Vi har en rekke rutiner som sørger for kvalitetssikring i alle ledd av vår verdikjede. Vi er sertifisert med kvalitetssystemet ISO 9001 og alle våre rutiner er gjenstand for jevnlig revisjon av en tredjepart.

Vi har en moderne, oppgradert maskinpark og et skreddersydd software som hindrer svikt og styrker kommunikasjon. Alle våre rådgivere har relevant kompetanse og lang erfaring fra grafisk bransje.